joi, 29 iulie 2021
AcasăRețeaMâine se redeschide Grădina Zoologică! Rămân închise spațiile interioare cu animale și...

Mâine se redeschide Grădina Zoologică! Rămân închise spațiile interioare cu animale și locul de joacă – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Zoo Sibiu își va redeschide porțile vizitatorilor de mâine, conform programului normal: zilnic între orele 9.30 – 19.30.

Sibienii vor avea din nou plăcerea unei plimbări prin cea mai veche grădină zoologică din țară care adăpostește în prezent 253 de animale din 62 de specii.

Pentru protecția vizitatorilor, serviciul care administrează Grădina Zoologică a luat o serie de măsuri prin care să se asigure distanțarea socială:

  • Intrarea vizitatorilor va…
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE