luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterMajorarea impozitului auto, contestată în stradă

Majorarea impozitului auto, contestată în stradă

Un protest cu repetiție a avut loc duminică, 17 ianuarie 2021, după orele prânzului, în ger, la Galați. Organizați pe Facebook sub sloganul „Nu suntem iobagi pe tarlaua lui Pucheanu”, circa 150 de gălățeni s-au adunat din nou pentru a-și manifesta public dezaprobarea cu privire la majorarea unor impozite locale cu începere de la 1 ianuarie 2021.

Plasați de această dată în fața sediului Instituției Prefectului, în zona Monumentului Eroilor Revoluției, protestatarii, echipați cu mijloace acustice, au scandat „Demisia”, „Jos Pucheanu” și au huiduit copios hotărârea adoptată anul trecut, în decembrie, la nivelul Consiliului Local.

De altfel, ca măsură de precauție, traficul rutier a fost blocat de poliție pe strada Domnească, de la intersecția cu Bulevardul Brăilei și până în strada Gării, cu excepția traseelor de troleibuz. Manifestarea a durat circa 75 de minute, sub supravegherea polițiștilor și jandarmilor și s-a încheiat la circa -6 grade Celsius. Totuși, ulterior, câțiva dintre participanții la protest au mutat vuvuzelele sub geamurile Blocului Miorița, situat la intersecția străzilor Domnească și Gării.

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE