joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterMajoritatea de dreapta din Consiliul Local Craiova, inițiativă de definitivare a conducerii...

Majoritatea de dreapta din Consiliul Local Craiova, inițiativă de definitivare a conducerii orașului. Începe lupta?

Majoritatea de dreapta din CL Craiova a făcut, astăzi, un pas înainte. Alianța PNL-USR-PLUS din Consiliul Local Craiova a luat inițiativa în această dimineață și a convocat, potrivit Codului Administrativ, ședința extraordinară a Consiliului Local pentru definitivarea conducerii orașului.

Pentru ca municipiul Craiova să aibă conducerea rezultată în urma alegerilor locale din data de 27 septembrie mai este nevoie de învestirea primarului ales, de depunerea jurământului de către cei șase consilieri supleanți, de votarea viceprimarilor propuși de majoritate și de organizarea comisiilor de specialitate care își dau girul pentru viitoarele proiecte de hotărâre.

Potrivit OUG nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, Consiliul Local se poate întruni în ședințe extraordinare la convocarea primarului sau a cel puțin unei treimi din numărul consilierilor locali în funcție. Pe acest drept conferit de lege a mizat alianța de dreapta din Craiova. Aceasta a convocat, prin semnăturile a 11 consilieri municipali aleși, validați și învestiți în data de 30 octombrie, când s-a constituit noul Consiliu Local, o ședință extraordinară pentru data de 16 octombrie, ora 10.00.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE