sâmbătă, 24 iulie 2021
AcasăRețeaMână de la mână pentru sport! Primarul din Moşniţa Nouă vrea să...

Mână de la mână pentru sport! Primarul din Moşniţa Nouă vrea să reabiliteze o bază sportivă cu sprijinul cetăţenilor « expressdebanat.ro

Primăria comunei Moşniţa Nouă şi-a propus să dea viaţă bazei sportive din satul aparţinător, Moşniţa Veche. Cum? Cu ajutorul localnicilor. Primarul Florin Bucur face apel la cetăţeni să se implice, după posibilităţi, cu donaţii în bani sau muncă voluntară pentru ca baza sportivă să devină una modernă şi la standarde europene.

Indiferent de perioada prin care trecem,…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE