luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterManagerul Institutului “Marius Nasta”: M-a surprins rapiditatea cu care s-a umplut secţia....

Managerul Institutului “Marius Nasta”: M-a surprins rapiditatea cu care s-a umplut secţia. În 3 zile a fost plină. Respectaţi regulile!

Doctoriţa Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” din Capitală, a declarat, sâmbătă seara, la Digi 24, că este surprinsă de faptul că în doar trei zile secţia ATI a rămas fără paturi libere şi a făcut apel la respectarea regulilor instituite de autorităţi în vederea combaterii pandemiei.

“Ultimele zile au însemnat o creştere a numărului de cazuri şi, dacă în luna februarie speram că lucrurile vor merge spre bine şi că această primă parte a lunii martie va fi mai liniştită, să ne bucurăm de mărţişor şi de aceste zile de primăvară altfel, din păcate acum numărul de pacienţi, formele pe care le avem, ne-au surprins.

Pe mine, personal, m-a surprins rapiditatea cu care s-a umplut secţia, adică în trei zile practic secţia a fost plină şi asta este extrem de impactant pentru că speram să fie mai bine şi acum trebuie să ne repoziţionăm şi să ne gândim că, încă o perioadă, trebuie să ne reaşezăm în locul în care am fost în tot acest an şi să respectăm regulile”, a precizat Mahler, citată de Libertatea.

De asemenea, medicul şi-a exprimat speranţa că pe perioada sărbătorilor pascale situaţia se va mai relaxa puţin, totodată, reiterând importanţa respectării regulilor.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE