vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterManagerul Spitalului Județean de Urgență Reșița răspunde cu funcția! O va face...

Managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița răspunde cu funcția! O va face și penal?

O conferință-fulger organizată de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, împreună cu primarul Reșiței, Ioan Popa, a avut printre principalele teme anunțarea propunerii de demitere a Alinei Stancovici din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Reșița. Se pune întrebarea dacă va răspunde și penal pentru situația de la Staționarul 3.

A câștigat concursul pentru funcția de manager în luna martie și după doar două săptămâni, a fost schimbată prin ordin de ministru cu fostul șef al spitalului, Waldemar Murgu. Acest schimb de locuri a tot continuat pe parcursul pandemiei, Alina Stancovici fiind schimbată periodic la solicitarea aceluiași minister. Un astfel de episod a avut loc imediat după ieșirea României din stare de urgență. 15 mai ar fi trebuit să reprezinte, odată cu trecerea la starea de alertă, revenirea managerilor pe funcții. Și au revenit. Inclusiv Alina Stancovici. Însă doar pentru câteva ore, după care a fost suspendată din nou.

Alina Stancovici a dovedit în instanță că a fost suspendată din funcție în mod abuziv, Ministerul Sănătății fiind obligat să îi plătească drepturile salariale pentru acea perioadă, alți 10.000 de lei daune morale, plus cheltuielile de judecată. A revenit în funcție din 23 august în ceea ce părea a fi ultimul episod din filmul „du-te-vino”.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE