luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterManagerul Spitalului "Victor Babeş": Avem paturi libere la ATI, ceea ce n-a...

Managerul Spitalului „Victor Babeş”: Avem paturi libere la ATI, ceea ce n-a mai fost demult…

Managerul Spitalului „Victor Babeş” din Bucureşti, medicul Emilian Imbri, a afirmat că, deşi secţiile ATI rămân pline, în celelalte zone în care sunt trataţi bolnavii de Covid-19 presiunea s-a redus şi pentru prima dată din aprilie anul trecut există 210 paturi libere, informează Digi24.

„Avem în Spitalul Babeş 210 locuri libere, locuri în spital nu vorbesc de ATI ajungem cu tot cu Pipera, o locaţie pentru cazuri foarte uşoare, la 300 de locuri. N-am mai avut această situaţie din aprilie, anul trecut. Nu pot explica acest fenomen, care nu a început brutal, că nu de ieri s-a întâmplat. De două-trei săptămâni am simţit o relaxare în cererea de la internare. La fel şi cazurile cu simptomatologie mai severă, pe care le aveam din plin, cu necesar de oxigen îngrozitor de mare, şi acestea s-au rărit ca număr. Lucrurile se pare că s-au mutat pe zona presiunii pe vaccinare”, a declarat medicul.

Potrivit managerului de la „Victor Babeş” se simte cu adevărat o „relaxare”, astfel că nici de la alte spitale „nu mai există presiunea de a ne transmite cazurile pozitive”. Imbri îşi exprimă speranţa ca acesta este un semn bun şi nu „semnul de tsunami”.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE