Mandatul unui viceprimar cu atribuţii de primar, invalidat la 3 luni de la alegere

Data:

Mandatul unui viceprimar din Dolj, care între timp a preluat atribuţiile primarului, a fost invalitat de Prefectură, după mai bine de trei luni. Politicianul susţine, într-un comunicat de presă, că va contesta în instanţă ordinul de prefect.

Ștefăniță Laurențiu Ifrim a fost ales în funcţia de viceprimar al comunei Şiminicu de Sus, pe 31 martie. Prefectura a decis, săptămâna trecută, că hotărârea prin care politicianul a fost ales este nelegală.

„(…) Instituția invocă faptul că buletinele de vot nu au fost atașate hotărârii, că în procesul verbal de ședință nu a fost menționat faptul că votul s-a exercitat în mod secret și că numerele de înregistrare înscrise în proiectul de hotărâre și hotărârea adoptată sunt diferite și nu coincid cu numărul din raportul de aprobare al primarului.

În condițiile în care documentul vizează funcția pe care o ocup și faptul că am fost ales să reprezint Primăria Comunei Șimnicu de Sus, deci interesele cetățenilor, țin să precizez public că starea de fapt prezentată în Referatul Instituției Prefectului de Dolj nu este reală”, transmite Ştefăniţă Laurenţiu Ifrim, printr-un comunicat de presă.

Continuarea în reporter24.info!

Urmăriți PressHUB și pe Google News

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Hărțuirea jurnaliștilor români, criticată de Departamentul de Stat al SUA. Cazul Boroș-PRESShub

Hărțuirea jurnaliștilor români este criticată de către Departamentul de...

Noi norme pentru combaterea spălării banilor adoptate de Parlamentul European

Parlamentul European a adoptat un pachet de legi care...

Trafic restricționat pe Autostrada A2 București – Constanța. Restricții și pe A1 Deva – Nădlac

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că...