Un maraton al teatrului independent. 25 de ore de spectacole non stop în Timișoara | Express de Banat

Data:

spot_img

Un maraton al teatrului independent va oferi 25 de ore de spectacole non stop în Timișoara. Acestea vor avea loc în spații convenționale și neconvenționale.

Aflat la a XIV-a ediție, festivalul s-a impus la nivel național, de-a lungul timpului, grație conceptului său. Acesta presupune faptul că evenimentele se desfășoară fără oprire, timp de mai bine de 25 de ore, în mai multe spații din oraș, oferind publicului o largă paletă de expresii artistice alături de mesaje-manifest ale tinerei generații de artiști și performeri.

Prima ediție a avut loc în primăvara anului 2011, de Ziua Mondială a Teatrului, în Sibiu. După 12 ediții consecutive, anul trecut, festivalul a fost organizat pentru prima dată în orașul de pe Bega, ca parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”.

Citește și: Microhidrocentralele care seacă cursurile de apă și distrug zonele protejate sunt subvenționate de stat. Ce politicieni sunt implicați INFOGRAFIC

În această toamnă festivalul revine la Timișoara, noua lui casă, cu o ediție complexă și ambițioasă, care își propune să aducă în fața publicului 22 de evenimente (dintre care unul online), care vor avea loc în 12 spații convenționale și neconvenționale, atât indoor cât și outdoor, de-a lungul a mai bine de 25 de ore, fără întrerupere.

Festivalul va debuta în 12 octombrie, la ora 18:00, la Teatrul German de Stat unde se va juca în premieră în Timișoara „Novecento”, producție multipremiată a Teatrului Apropo, cu Vlad Udrescu în rolul principal.

Continuarea, în Expressdebanat.ro

Citește și: Scandalul „Nordis” de la Ploiești s-a lăsat cu arestări. La București, faptele sunt cercetate „in rem”, adică dosar ținut la sertar

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Express de Banat)

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related