miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăNewsletterMarea Britanie cere Dubaiului dovezi că prințesa Latifa este în viață

Marea Britanie cere Dubaiului dovezi că prințesa Latifa este în viață

Soarta prințesei Latifa, în vârstă de 35 de ani, nu se cunoaște după ce aceasta a postat niște imagini înregistrate în toaleta vilei unde este ținută ostatică din ordinul tatălui ei, șeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum.

Dubaiul se află acum sub o presiune internațională în creștere pentru eliberarea prințesei Latifa, care a încercat să fugă în 2018 cu un iaht, dar a fost prinsă de Paza de Coastă din India și returnată tatălui ei.

Ministrul britanic de Externe, Dominic Raab, a declarat că videoclipul postat de Latifa, în care spunea că este ținută ostatică și că este îngrijorată de siguranța ei, este profund îngrijorător, deoarece arată o femeie aflată într-o suferință profundă.

„Având în vedere ceea ce tocmai am văzut, cred că oamenii ar dori o dovadă de uanitate, să vadă că este în viață și este bine”, a declarat Raab pentru Sky.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE