Marele campion Robert Glinţă: „Nu fii egoist, nu arăta ură pentru celălalt!” « argesulonline.ro

Tânărul sportiv piteştean Robert Glinţă, unul dintre cei mai buni înotători ai lumii la ora actuală, a transmis, ieri, un mesaj pentru compatrioţi, în care îndeamnă la calm, la politeţe, la empatie faţă de ceilalţi.

Reăm mai jos integral mesajul transmis de Robert Glinţă, cu precizarea că Robert, care face luna viitoare 23 de ani, dovedeşte o maturitate surprinzătoare pentru vârsta sa; şi mai dovedeşte, prin mesajul său, că nu e doar un mare campion, ci şi un…

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

STUDIU | Ivermectina, niciun beneficiu în tratarea pacienților infectați cu COVID-19 cu forme medii sau severe

Cel mai mare studiu științific de până acum arată că Ivermectina nu are niciun beneficiu în tratarea pacienților cu o afectare moderată în urma infecției cu SARS-CoV-2.

Clujul, tot mai aproape de a scăpa de restricții. Rata incidenței COVID-19, în continuă scădere

Rata de incidență a cazurilor COVID-19 în municipiul Cluj-Napoca se află într-o continuă scădere, conform datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj. Dacă rata...

Cazul bărbatului decedat la Pitești. Medic șef: Moartea a fost violentă

Moartea a fost una violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza imediată a decesului a fost asfixia mecanică.