sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăNewsletterMarian Oprișan, eliminat din fruntea PSD Vrancea

Marian Oprișan, eliminat din fruntea PSD Vrancea

Marcel Ciolacu, Firea &comp au decis înlocuirea lui Marian Oprișan din fruntea PSD Vrancea. 

Decizia vine ca urmare a înfrângerii lui Oprișan în confruntarea electorală pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea.

Citește și: Marcel Ciolacu vrea să-l schimbe pe Marian Oprișan de la șefia PSD Vrancea (surse)

Potrivit informațiilor din interiorul PSD, Oprișan a refuzat să demisioneze, invocând rezultatele bune de la Vrancea, dar în urma votului membrilor din Comitetul Politic Național acesta a fost înlăturat de la șefia organizației Vrancea, urmând să fie organizate alegeri.

Marian Oprișan conducea PSD Vrancea de circa 25 de ani. Conducerea interimară a organizației județene va fi exercitată de Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE