joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterMarius Bodea (USR PLUS): Singura soluție care mai există pentru TVR este...

Marius Bodea (USR PLUS): Singura soluție care mai există pentru TVR este desființarea sa

Programul de Revelion al TVR, realizat de grupul Vacanța Mare cu Dan Bittman invitat, a revolat opinia publică. „Garcea”, „Costel” și Dan Bittman neagă COVID-19, iar TVR a plătit 140.000 de lei pentru glumele proaste ale acestora difuzate pe principalul canal public de tv.

„Monstruozitatea de Revelion de la TVR este doar un ultim și vizibil episod recent privind nenorocirile care se petrec în instituție la adăpostul «serviciului public».

Dacă vrem să fim cinstiți cu noi și cu românii, singura soluție care mai există pentru Societatea Română de Televiziune este desființarea sa, așa cum există astăzi, prin lege, și înființarea prin altă lege a unei adevărate televiziuni publice. Revelionul Vacanța Mare este vârful aisbergului.

Curtea de Conturi a arătat în nenumărate rapoarte că din TVR s-a furat ca din codru. Toate regimurile politice de până azi s-au folosit de instituție pentru a-și îndestula clientela, pentru a împărți posturi și pentru a continua raptul orchestrat de orice guvernare de stânga/dreapta din ultimii 30 de ani”, a scris Marius Bodea, senator USR PLUS, pe contul său de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE