Mărturia unei femei din Alba, stabilită într-un sat din Italia: ”Situația e gravă, aici nimeni nu cântă la balcoane” « alba24.ro

”Situația e gravă, aici nimeni nu cântă la balcoane, nimeni nu aplaudă, este o liniște spectrală pe stradă. Liniștea este întreruptă de sirenele ambulanțelor, ale poliției și de clopotele bisericii”, povestește Mariana, o femeie din Alba stabilită de ani buni în localitatea Mozzanica, provincia Bergamo din Italia.

Pe un calendar trimis din România, femeia și-a notat o dată, ziua în…

partajează acest articol:
alba24.rohttp://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

UPDATE. VIDEO. Atentat terorist la o școală din Rusia. S-au înregistrat 11 răniți și cel puțin 20 de morți

UPDATE 12.56: Numărul de persoane ucise în atacul cu focuri de armă dintr-o şcoală din oraşul Kazan din centrul Rusiei a crescut la...

Vânătorii de trofee

Vești bune: dacă îndeplinim planul la vaccinare (5 mil. vaccinați) din iunie mergem la teatru, cinema, restaurante și chiar și la nunți. Divorțurile n-au fost afectate de pandemie.

Buncărul Cristoiu s-a fisurat

Ion Cristoiu revine și spune clar că „nu” și invocă un proces pe care îl avusese cu Vadim Tudor care „a susținut într-o conferință de presă că, sub numele de cod „Coroiu”, nu știu ce spusesem la Securitate.
partajează acest articol: