luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterMasca de protecție ar putea deveni facultativă în școli. Primul județ care...

Masca de protecție ar putea deveni facultativă în școli. Primul județ care vrea să aplice modificarea

Prima săptămână de școală a fost extrem de controversată după ce zeci de părinți și-au exprimat nemulțumire față de purtarea măștii de protecție de către elevi.

Noul an școlar a început extrem de greu, iar multe dintre măsurile aplicate în școli au fost contestate de părinți. Unul din subiectele importante a fost legat de faptul că elevii sunt obligați să poarte mască în timpul școlii. Județul Harghita ar putea deveni primul în care masca de protecție nu va fi obligatorie la școală după numeroasele proteste apărute sâmbătă.

Borboly Csaba a declarat că va propune Comitetului Județean pentru Situații de Urgenta (CJSU) Harghita ca această restricție să devină facultativă la nivel local. Recent, Asociaţia Pro Consumatori a trimis o scrisoare deschisă către liderii din Guvern, cerându-le printre altele ca masca să fie obligatorie doar după 12 ani, așa cum se întâmplă în multe țări din Europa.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE