Masca de protecție nu mai este obligatorie în timpul orelor de sport

Masca de protecție nu va fi obligatorie în timpul orelor de sport în aer liber și în timpul orelor de studiu a instrumentelor muzicale de suflu, au transmis miniștrii Educației și a Sănătății.

Masca de protecție nu mai este obligatorie la școală în două situații: în timpul orelor de sport care se desfășoară în aer liber și în timpul orelor de studiu a instrumentelor muzicale de suflat, potrivit noului ordin comun al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății.

Masca de protecție va fi purată pe toată perioada orelor de curs pentru elevii din învățământul primar, gimnazial și liceal. La orele de specialitate din învățământul vocational este obligatorie purtarea măștii de protecție, dar nu și în cazul orelor de studiu a instrumentelor de suflu. Pentru această mășură, școlile trebuie să asigure spații individuale pentru exersare.

Masca de protecţie nu este obligatorie în cazul preşcolarilor, indiferent de vârstă, precum și în timpul tuturor orelor de educație fizică desfășurate în aer liber.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.