sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterMasca, OBLIGATORIE pe o rază de 100 de metri în jurul școlilor...

Masca, OBLIGATORIE pe o rază de 100 de metri în jurul școlilor din Cluj

Masca devine obligartorie pe o rază de 100 de metri în jurul unităților de învățământ preuniversitar din județul Cluj.

Toate persoanele care au vârsta peste 5 ani, sunt obligați să poarte masca de protecție în jurul școlilor. Măsura va fi respectată pe toată durata stării de alertă și se aplică de la data de 07.10.2020 începând cu ora 07:00.

„Sperăm ca această hotărâre să limiteze răspândirea virusului, pentru că am considerat că zonele din proximitatea unităților de învățământ preuniversitar consituie chiar anumite focare în unele situații pentru că părinții, bunicii se îngrămădesc pentru a-și vedea copiii, fără a purta mască. Așadar, prin această hotărâre îi obligăm pe toți să poarte mască, și mai mult de atât verificăm acest lucru” a declarat prefectul Mircea Abrudan, în cadrul unei conferințe de presă.

Nerespectarea obligativității va fi sancționată cu o amendă de la 500 la 2.500 de lei.

Conducerea unităților de învățământ preuniversitare de pe raza județului Cluj, afișează la loc vizibil informațiile privind obligativitatea purtării măștii de protecție pe o rază de 100 de metri în jurul acestora, potrivit Monitorul de Cluj.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE