marți, 24 mai 2022
AcasăNewsletterMașina care a terorizat o zi un cartier din Galați

Mașina care a terorizat o zi un cartier din Galați

Situație cu totul enervantă pentru sute de oameni care locuiesc la blocurile din vecinătatea Spitalului Județean din Galați.

De marți după amiază, toată noaptea care a urmat și a doua zi, gălățenii care locuiesc la blocurile din vecinătatea unității medicale au fost terorizați, la propriu, de alarma unui Jeep staționat în parcarea aferentă blocului B 14, în Micro 17.

Zgomotul asurzitor, pornit din nu se știe ce cauze, ar fi trebuit să înceteze dacă, în mod normal, proprietarul vehiculului ar fi oprit alarma, numai că acest lucru nu s-a întâmplat.

Pentru acest motiv, oamenii au cerut ajutorul poliției. Agenții de la Poliția Locală și mai apoi cei de la Secția 3 a Poliției Județene s-au perindat pe lângă mașina zgomotoasă, încercând la fața locului să afle cui aparține. Abia după verificări în bazele de date, s-a aflat că mașina ar fi a unei femei care nu este din localitate și care, mai mult, ar avea domiciliul într-o comună vizată de măsuri restrictive în contextul pandemiei. 

„În urma verificărilor, s-a stabilit identitatea proprietarului, este vorba despre o doamnă cu domiciliul în comuna Ivești. În aceste condiții, urmează ca polițiștii Secției 3 din cadrul IPJ Galați să ia legătura cu postul de poliție din Ivești pentru identificarea persoanei”, ne-a declarat Aurelia Bogatu Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați.

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE