Massive Attack a electrizat publicul la Electric Castle cu muzică și activism | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img


Concertul Massive Attack de sâmbătă seara la Bonțida a fost o lecție de istorie și civism, lăsând publicul profund impresionat și introspectiv.


Concert impecabil, lecții de istorie și activism social și politic live de pe scena Electric Castle făcute de celebra trupă Massive Attack, sâmbătă seara la Bonțida. Un concert de la care publicul a plecat dezarmat, probabil puțin mai deschis la minte, un concert care te pune pe gânduri și te face să te întrebi la ce ai asistat.


Concertul pe care grupul trip-hop Massive Attack l-a susţinut în penultima seară la Electric Castle a reprezentat, pe lângă revenirea britanicilor pe scenă după o pauză de câțiva ani, şi o reală doză de civism. De activism social şi politic, deopotrivă.

După o pauză de cinci ani de la turnee, grupul britanic Massive Attack a oferit primul lor spectacol la Electric Castle.


Citește și Festivalul de Film „Urban Eye” aduce la Reșița cinci documentare de arhivă despre istoria orașului | Express de Banat


Massive Attack își merită pe deplin statutul de trupă cult, iar organizatorii Electric Castle le-a oferit publicului șansa de a asculta, live, piese iconice precum „Teardrop” sau „Unfinished Sympathy”.


Concertele live Massive Attack: o fuziune de muzică și activism social


Concertele lor sunt întotdeauna o platformă pentru declarații politice și ecologice puternice, sporite de utilizarea imaginilor video. Iar concertul de la Electric Castle nu a fost o excepție.

La Electric Castle 2024, astfel de mesaje au fost prezentate cu scopul de a (ne) trezi la realitate. Șocant pentru unii, necesar pentru ceea ce reprezintă Massive Attack.


Piesa centrală a concertului susținut de Massive Attack la Electric Castle a fost ecranul uriaş din spatele trupei pe care, pe toată durata prestației live au rulat mesaje motivaţionale şi activiste, dar şi imagini cu puternic impact emoțional.

Încă de la început, fundalul a devenit rapid un suport pentru lecțiile de putere, libertate și democrație spuse chiar în limba română.


Citește continuarea în Monitorul de Cluj

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorul de Cluj)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related