marți, 27 iulie 2021
AcasăRețea„Măsurile adoptate de Guvern au redus extinderea epidemiei!” – Ziarul Mesagerul de...

„Măsurile adoptate de Guvern au redus extinderea epidemiei!” – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Deputatul PNL de Sibiu Constantin Șovăială afirmă că de felul în care acționează românii depinde eficiența deplină a măsurilor luate de autorități și face un apel la respectarea recomandărilor, precum și la informarea numai din surse oficiale.

„Măsurile adoptate de Guvern au redus extinderea epidemiei, însă, pentru ca planurile autorităților să aibă efecte depline, trebuie ca fiecare dintre noi să acționăm cu responsabilitate, să ținem cont de…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE