Medic din Cluj, arestat preventiv după ce a agresat sexual un minor de 12 ani

Data:

Un medic rezident din Turda, care activa în Cluj-Napoca a fost arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual un minor de 12 ani dintr-o comunitate din județul Mureș.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Iernut, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, efectuează cercetări față de un tânăr de 25 de ani, din Turda, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală”, a precizat IPJ Mureș.

Tânărul de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, începând cu data de 11 iunie 2022, conform unei decizii a Judecătoriei Luduș. 

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş şi, raportat la art. 223 alin. 2 Cod Procedură Penală coroborat cu art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului PH, cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 375 alin. 1 C. pen. şi unei infracţiuni de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 și alin. 2 lit. c (persoană vătămată, L. M. de 12 ani) Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.06.2022 şi până la data de 10.07.2022, inclusiv”, se arată în decizia Judecătoriei Luduș, titrează MONITORUL DE CLUJ.

spot_imgspot_img
Monitorul de Sălaj
Monitorul de Sălajhttp://monitoruldesalaj.ro
Publicație online dedicată județului Sălaj editată de SC Monitorul de Salaj SRL din Zalău. Cel mai accesat site de știri, dezvăluiri și anchete din județul Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alte cinci terenuri din stațiunea Mamaia urmează să fie vândute de Primăria Constanța | Info Sud-Est

Primăria Constanța vrea să vândă alte cinci terenuri din...

Instanța a respins contestația împotriva candidaturii lui Piedone la Primăria Capitalei

Contestația împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria...