miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterMedic: „Libera circulație trebuia restricționată mai devreme. Acum s-ar putea să fie...

Medic: „Libera circulație trebuia restricționată mai devreme. Acum s-ar putea să fie prea târziu”

„Scenariul roșu al Timișoarei este prezent pentru că am fost harnici și ‘ne-a pus naiba’ să avem multe laboratoare și să testăm, să arătăm care este indicatorul pandemic real în această țară”.

Este declarația medicului timișorean Mihai Gafencu, de la Spitalul de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, pentru spotmedia.ro, cu privire la valul mare de îmbolnăviri depistate în ultima perioadă.

Pediatrul timișorean este de părere că e nevoie de o creștere consistentă a nivelului de testări din țară, în această perioadă delicată.

„Pentru că, dacă te uiți la România, poți să te uiți la București, Iași, Cluj, Timișoara și ca să zicem aici s-a terminat, pentru că te uiți la încă un centru care testează la nivelul Germaniei, ori Franței. Restul zonelor sunt ca niște struți care stau cu capul în nisip și cuiva îi convine această politică nătângă”, spune Mihai Gafencu.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE