luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterMedicul Flavia Groșan a râs de propriul tată pe Facebook pentru că...

Medicul Flavia Groșan a râs de propriul tată pe Facebook pentru că n-a ascultat-o și s-a vaccinat

Tatăl medicului „minune” Favia Groșan n-a avut încredere în sfaturile propriei fiice și s-a vaccinat. Pentru că Flavia Groșan nu crede în vaccin, și spune că totul e o conspirație, n-a avut nicio urmă de regret ca să-și taxeze propriul tată pe Facebook.

Pe 23 ianuarie, Flavia Groșan îl umilește public chiar pe tatăl ei, care se vaccinase:

„Voi nu aveți impresia ca pandemia este spre final? Nimeni nu mai vorbește de numărul de cazuri, experții nu ne mai amenință, nu mai au vlagă, locuri libere la ATI gârla, nimeni nu mai vrea in spital, toata lumea se testează pe furis, online. In putin timp ne vom mira ce a fost cu iuresul asta.

Cat de penibili am putut fi. Dar si ce bine ne am distrat unii dintre noi. PS Tata, , la 83 de ani, s a vaccinat. Foarte fudul de trăsnaia lui. Bravo, pater. :))))” 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE