luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterMembrii unei grupări de cămătari din Craiova, după gratii

Membrii unei grupări de cămătari din Craiova, după gratii

Procurorii DIICOT din Craiova au anunțat, ieri, reținerea a cinci persoane suspectate de constituirea unui grup infracțional organizat, camătă, șantaj, trafic de persoane și proxenetism. Este vorba de membrii unei grupări infracționale care acționa încă din 2016 în județele Dolj și Argeș.

În urma perchezițiilor, anchetatorii au ridicat sume importante de bani, autoturisme, pistoale și cuțite, săbii, macete și bâte.

Potrivit anchetatorilor, gruparea infracțională era specializată în cămătărie și șantaj.

”Începând cu anul 2016, mai multe persoane au inițiat și constituit, pe raza județelor Dolj și Argeș, un grup infracțional organizat specializat în acordarea către diverse persoane a unor sume de bani cu titlu de împrumut. Percepeau o dobândă de 20%/lună, în activitate fiind implicați atât liderul, cât și alți patru membri ai grupării care aveau atribuții în colectarea sumelor de bani.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE