Mesaj către mureșeni: ”Noi suntem aici către voi! Stați acasă!” VĂ RUGĂM DISTRIBUIȚI! « zi-de-zi.ro

Administratorii paginii de Facebook intitulată ”Fundația pentru S.M.U.R.D.” au transmis luni, 30 martie, următorul mesaj către cetățeni:

”Stați acasă și limitați răspândirea virusului!
Protejați sistemul de sănătate!
Fiți salvatori!

Statul acasă salvează vieți!”

(Redacția)

Post-ul Mesaj către mureșeni: ”Noi suntem aici către voi! Stați acasă!” VĂ RUGĂM DISTRIBUIȚI! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

partajează acest articol:
Zi de Zihttp://zi-de-zi.ro
Zi de Zi este liderul presei mureșene atât online, cât și în varianta print. Ediția online a cotidianului Zi de Zi (www.zi-de-zi.ro) vă oferă o selecție a celor mai importante știri ale zilei, informații utile, lista evenimentelor, anunțuri publice și de mică publicitate. Lansat în aprilie 2004, site-ul ocupă primul loc în topul paginilor de știri din județul Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...

Monopolul garantat de stat, brățară de aur

Guvernul a adoptat miercuri o ordonanță de urgență privind semnătura electronică pentru a obliga anumiți contribuabili să se identifice exclusiv prin intermediul certificatelor ce pot fi emise doar de către cele trei firme care au monopol în piață.

Oradea se apropie de “scenariul verde”. Datele pandemiei în Bihor, unde 62.000 de persoane au primit ambele doze de vaccin

Cele mai recente date locale privind pandemia de Covid-19 au fost trimise, vineri dimineaţa, de Instituţia Prefectului şi DSP Bihor, printr-un comunicat.
partajează acest articol: