Mesaj dramatic din focarul de COVID de la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti: „Nu vrem să murim!”

Data:

Ultimul val al pandemiei de Covid-19, care a lovit cu forţă judeţul Argeş, inclusiv Piteştiul, nu a ocolit nici colectivul – circa 200 de angajaţi – teatrului Alexandru Davila din Piteşti. Despre câteva cazuri de infectare în rândul actorilor şi celorlalte categorii de personal de la teatru ştim, însă, o misivă trimisă argesulonline.ro şi altor instituţii de presă din județ devoalează, de fapt, o situaţie mult mai dificilă decât o ştiam noi.

Redăm mai jos integral mesajul majorităţii angajaţilor de la teatrul Davila din Piteşti, exact aşa cum l-am primit azi la prânz, cu menţiunea că sublinierile ne aparţin.

„Nu vrem să murim!!!

Sîntem un grup de salariați ai teatrului Alexandru Davila din Pitești și vă rugăm să tineți cont de memoriul nostru. În primul rînd ne cerem scuze pentru faptul că nu ne dezvăluim identitatea însă ne este teamă pentru locul nostru de muncă deoarece directorul Felix Goldbach (foto) ne-a spus că ne distruge dacă vom merge la Consiliul Judetean, la Prefectură sau la presă cu ceva. Sîntem însă vocea tuturor celor care de frică tac și îndură. Situația de la teatru din ultima lună este extremă, de viață si de moarte.

De o lună i s-a spus directorului că situația Covid trebuie luată in calcul. A facut crize, iar când a apărut în presa locala un articol că la teatru e epidemie de covid ne-a injurat pe toți de mamă și de sfinți, că nu vroia sa se afle, apoi a spus că se pișă pe toată lumea, de la Consiliu pînă la presă, că ia în p… pe oricine, că nimeni nu are ce să îi facă.

Foto: Facebook Teatrul Alexandru Davila

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Lucrările la tronsonul Chiribiș – Biharia, din Autostrada Transilvania, vor începe abia anul viitor | Bihoreanul

Lucrările la tronsonul Chiribiș – Biharia, de 28,55 kilometri,...

Judecătorii au respins candidatura primarului localității din care face parte satul Viscri

Judecătorii au respins candidatura primarului localității din care face...

Cât a câștigat la nuntă tânăra speranță liberală Mara Mareș

Consilier de stat în Secretariatul General al Guvernului (SGG),...

Peste 85 de edituri, la Târgul de Carte Gaudeamus din Cluj-Napoca | Monitorul de Cluj

Cel mai mare târg de carte din Transilvania, Târgul...