luni, 29 noiembrie 2021
AcasăLa ziMesaj dramatic din focarul de COVID de la Teatrul Alexandru Davila din...

Mesaj dramatic din focarul de COVID de la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti: „Nu vrem să murim!”

Ultimul val al pandemiei de Covid-19, care a lovit cu forţă judeţul Argeş, inclusiv Piteştiul, nu a ocolit nici colectivul – circa 200 de angajaţi – teatrului Alexandru Davila din Piteşti. Despre câteva cazuri de infectare în rândul actorilor şi celorlalte categorii de personal de la teatru ştim, însă, o misivă trimisă argesulonline.ro şi altor instituţii de presă din județ devoalează, de fapt, o situaţie mult mai dificilă decât o ştiam noi.

Redăm mai jos integral mesajul majorităţii angajaţilor de la teatrul Davila din Piteşti, exact aşa cum l-am primit azi la prânz, cu menţiunea că sublinierile ne aparţin.

„Nu vrem să murim!!!

Sîntem un grup de salariați ai teatrului Alexandru Davila din Pitești și vă rugăm să tineți cont de memoriul nostru. În primul rînd ne cerem scuze pentru faptul că nu ne dezvăluim identitatea însă ne este teamă pentru locul nostru de muncă deoarece directorul Felix Goldbach (foto) ne-a spus că ne distruge dacă vom merge la Consiliul Judetean, la Prefectură sau la presă cu ceva. Sîntem însă vocea tuturor celor care de frică tac și îndură. Situația de la teatru din ultima lună este extremă, de viață si de moarte.

De o lună i s-a spus directorului că situația Covid trebuie luată in calcul. A facut crize, iar când a apărut în presa locala un articol că la teatru e epidemie de covid ne-a injurat pe toți de mamă și de sfinți, că nu vroia sa se afle, apoi a spus că se pișă pe toată lumea, de la Consiliu pînă la presă, că ia în p… pe oricine, că nimeni nu are ce să îi facă.

Foto: Facebook Teatrul Alexandru Davila

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE