Mesaj pentru botoşăneni de la edili – Oameni buni, staţi în casă! « monitorulbt.ro

Edilii botoşăneni au demarat astăzi o campanie de informare a cetăţenilor în ceea ce priveşte importanţa respectării măsurilor instituite în această perioadă. Cătălin Flutur, primarul municipiului, a anunţat că este transmis un mesaj prin intermediul unei stații audio montate la bordul unei mașini care străbate străzile orașului. Mesajul este următorul: „Apel al primăriei municipiului Botoșani […]

Articolul Mesaj pentru botoşăneni de la edili – Oameni buni,…

partajează acest articol:
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Monopolul garantat de stat, brățară de aur

Guvernul a adoptat miercuri o ordonanță de urgență privind semnătura electronică pentru a obliga anumiți contribuabili să se identifice exclusiv prin intermediul certificatelor ce pot fi emise doar de către cele trei firme care au monopol în piață.

Oradea se apropie de “scenariul verde”. Datele pandemiei în Bihor, unde 62.000 de persoane au primit ambele doze de vaccin

Cele mai recente date locale privind pandemia de Covid-19 au fost trimise, vineri dimineaţa, de Instituţia Prefectului şi DSP Bihor, printr-un comunicat.

Iohannis: ”Vreau ca România să aibă educaţie de calitate, să aibă flexibilitate, să ofere oamenilor o şansă bună”

Este un fapt cunoscut că o bună educaţie îţi oferă mai multe şanse în viaţă. Este evident valabil pentru indivizi, dar trebuie să fim foarte conştienţi că e din ce în ce mai valabil pentru societăţile noastre.
partajează acest articol: