sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterMesajul lui Alexe pentru Iohannis, după ce preşedintele i-a cerut să facă...

Mesajul lui Alexe pentru Iohannis, după ce preşedintele i-a cerut să facă un pas în spate

Este a doua întâlnire cu jurnaliştii a şeful CJ Iași din acest an. La prima conferinţă de presă, Costel Alexe a evitat să răspundă la întrebările incomode privind dosarul său de la DNA sau despre angajările controversate de la ABA Prut-Bârlad.

Costel Alexe a evitat pe cât posibil un răspuns tranşant privind problemele de imagine care se răsfrâng asupra Iaşului prin faptul că este anchetat de DNA. Şeful CJ s-a eschivat şi când a fost rugat să comenteze declaraţia preşedintelui Iohannis care i-a cerut suspendarea din funcţie în urma dosarului de corupţie.

Îl pretuiesc prea mult pe preşedintele Iohannis pentru a comenta declaratiile lui”, a spus Alexe. El a respins ideea unei demisii si a insistat ca va fi judecat de ieseni abia în 2024.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE