joi, 23 septembrie 2021
AcasăNewsletterMesajul unei clujence: „La Bobotează ne adunăm cu sutele. Nimeni nu zice...

Mesajul unei clujence: „La Bobotează ne adunăm cu sutele. Nimeni nu zice nimic”

La bisericile din Cluj-Napoca, sute de oameni s-au adunat pentru slujba de Bobotează și pentru a lua apă sfințită, ignorând totodată măsurile de protecție împotriva COVID-19. O clujeancă a lăsat un mesaj pe Facebook în care își arăta dezamăgirea, pentru că la biserică nu se respectă restricțiile, iar nimeni nu face nimic în legătură cu asta.

Ieri, 6 ianuarie, a avut loc slujba de Bobotează în toate bisericile din Cluj-Napoca, iar sute de credincioși clujeni s-au adunat grămadă pentru a o urmări și pentru a lua apă sfințită și îmbuteliată.

În urma acestor adunări, o clujeancă i-a fotografiat pe credincioșii care au mers la slujbă de Bobotează, în Mărăști, și a scris pe Facebook un mesaj despre acest eveniment. Tânăra a fost nemulțumită de faptul că restricțiile nu se aplică mereu la fel:

„No m-am supărat… concerte nu, cinema nu, teatru nu, la băute la prieteni seara nu, la magazin după 21.00 nu… da la Boboteaza hai sa ne adunam cu sutele pentru ca nimeni nu zice nimic… Felicitări Jandarmeria și Poliția pentru frica de Dumnezeu.. Nu!”

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE