sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterMesajul unui medic pentru „berbecii conspiraţionişti”: „Da, 35 de ore nedormite”

Mesajul unui medic pentru „berbecii conspiraţionişti”: „Da, 35 de ore nedormite”

Un medic de laborator de la Spitalul Municipal din Oradea (spital Covid), Iulia Borsa, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care subliniază cât de intensă şi obositoare este munca în laboratoarele de testare PCR, cum personalul medical se luptă să rămână sănătos şi se „îndoapă cu vitamine”, ajungând să nu doarmă chiar şi 35 de ore, în această perioadă.

Tânăra doctoriţă a precizat că mesajul nu se doreşte a fi o lamentare, ci un apel la conştientizare pentru „berbecii conspiraţionişti”.

„35 de ore! Da, 35 de ore nedormite! Astăzi am bătut recordul, la început de noiembrie, ca mine, mulţi alţi colegi medici! Sunt sigură că alţii au mai multe ore nedormite, pentru că fiecare dintre noi, când ajungem acasă, ne luptăm cu oboseală cronică, care nu ne lasă să dormim, şi cu toate astea încă există oameni care nu cred în existenţa Covid-19, care nu cred că spitalele sunt pline, care nu cred că li se poate întâmpla lor!”, a început mesajul postat pe Facebook. 

Aceasta a continuat să descrie cum e viaţa personalului medical în pandemie.

„Trăim vremuri sumbre, obositoare atât fizic cât şi psihic, ne luptăm să rămânem sănătoşi, ne luptăm să rezistăm! Ne îndopăm cu vitamine şi cafea şi ne punem poze cu natură pe desktop, pentru că nu am văzut-o de mult”, a scris medicul, criticându-i pe cei care spun că munca de laborator este „balet”. 

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE