miercuri, 25 mai 2022
AcasăNewsletterMezzosoprana Maria Macsim Nicoară, operată de trei ori. Sora ei o îngrijește

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, operată de trei ori. Sora ei o îngrijește

Familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară se roagă pentru recuperarea fizică a acesteia, în urma presupusului accident casnic care l-ar fi avut în luna mai a acestui an. Atunci, femeia ar fi căzut pe scările din interiorul casei sale din localitatea Aroneanu şi a intrat în comă. După o perioadă în care a stat în spital în comă, familia a cerut judecătorilor ca să o ia de sub „tutela“ soţului, Constantin Nicoa­ră. Sora mezzosopranei a scris pe reţelele de socializare care este în prezent starea femeii, în faza de recuperare.

„Au trecut şapte luni de când sora mea, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a trecut prin tragicul «accident» care ne-a schimbat viaţa tuturor, dar cel mai cumplit a deturnat cursul vieţii ei. Frumoasă, talentată, iubită, ajunsă la vârful unei cariere artistice pentru care a muncit enorm, a ieşit din scenă brusc, fără a ne mai spune cuvinte frumoasă, bucu­rân­du-se, ca de obicei. După ope­raţia din 10 mai care i-a salvat viaţa, ea a început o perioadă lungă de recuperare: două luni în spitale la Iaşi, două luni la mine acasă şi ultimile trei luni la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, unde a mai suferit încă trei intervenţii chirurgicale necesare. Astăzi, vă scriu tuturor celor care o preţuiţi, o admiraţi şi o iubiţi pe Marinela, rugându-vă să vă aduceţi aminte cu drag de ea, să-i trimiteţi un gând bun, de încurajare şi să faceţi o rugăciune pentru ea, pentru că are multă nevoie de toate acestea. Este o luptă grea cu boala, cu monotonia, cu depărta­rea de cei dragi, cu nerăbdarea de a scăpa odată de spital, tratamente, imobilizare. Noi, părinţii şi fraţii, suntem încrezători în puterea ei de luptă, în ambiţia ei, în dorinţa ei de viaţă, în devotamentul şi priceperea cadrelor medicale şi, mai ales, în ajutorul lui Dumnezeu, pentru recuperarea ei“, a scris sora femeii pe o reţea de socializare.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE