joi, iunie 24, 2021
AcasăNewsletter„Mi-aș dori să se țină toate cursurile în acest mod!” Bilanțul primei...

„Mi-aș dori să se țină toate cursurile în acest mod!” Bilanțul primei săptămâni de învățare în mediul virtual este îmbucurător! « expressdebanat.ro

Prima săptămână în care atât studenții, cât și profesorii au fost nevoiți să se adapteze învățatului prin intermediul platformelor online s-a dovedit a fi una de succes! Astfel, UVT a înregistrat prezențe mari ale studenților la cursurile și seminarele în acest format nou, iar unii dintre ei ne-au împărtășit din opiniile lor.

Dată fiind situația fără precedent cu care…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE