miercuri, 25 mai 2022
AcasăNewsletterMihai Goțiu: „Delegații PLUS au fost amenințați. Decizia mea este de a...

Mihai Goțiu: „Delegații PLUS au fost amenințați. Decizia mea este de a nu gira ceea ce s-a întâmplat”

Senatorul USR Mihai Goțiu a declarat că procedura de selecție a candidaților USR-PLUS Cluj pentru alegerile parlamentare a fost influențată de intervenții ale conducerii PLUS asupra delegaților locali.

Delegații PLUS Cluj ar fi fost amenințați de conducere cu sancțiuni dacă votează membri USR, susține Mihai Goțiu. Parlamentarul a spus și ce intenționează să facă în continuare.

Mihai Goțiu și deputatul USR Emanuel Ungureanu sunt nemulțumiți de alegerile interne ale USR-PLUS, nefiind pe locuri eligibile pentru alegerile parlamentare din decembrie, în urma votului din organizația Cluj. Emanuel Ungureanu a anunțat aseară că va ieși din USR Cluj și va merge într-o organizație care îl respectă și apreciază pentru munca depusă.

Cei 120 de delegați care au participat la Conferința Județeană a Organizației USR-PLUS Cluj, au votat, duminică, lista filialei pentru alegerile parlamentare din decembrie. PLUS a fost reprezentat mai bine la alegeri, având 72 de delegați, în timp ce, USR a avut doar 48. Astfel, locurile eligibile au fost ocupate de membri PLUS.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE