Mihai Poliţeanu afirmă că Sebastian Ghiţă încă mai controlează clasa politică din Ploiești | G4Media

Data:

spot_img

Mihai Polițeanu afirmă că Sebastian Ghiță încă mai controlează clasa politică a municipiului Ploiești, aflându-se în continuare în postura de cetățean de onoare alături de personalități precum Ioan Luca Caragiale sau Nichita Stănescu. Polițeanu critică actuala administrație a orașului după ce propunerea sa de retragere a titlului a fost respinsă de către toți consilierii locali.

Întrebat la emisiunea Insider Politic de sâmbătă, la Prima TV, care a fost cea mai des auzită critică în campania electorală, la adresa primarului în funcţie, Mihai Poliţeanu s-a referit la aroganţă, nepăsare sau corupţie.

Citește și: Ministerul Culturii clarifică situația juridică a Palatului Reginei Maria din Mamaia și propune soluții legale

”Aroganţă şi nepăsare, iar la adresa întregii clase politice ploieştene, corupţia dublată de nepăsare, deci sentimentul acela nepăsător că eşti într-un oraş important al României uitat de istorie, din care te uiţi nu doar la Bucureşti, ci şi la Târgovişte, Braşov, oraşe care cu ceva ani în urmă erau prăfuite şi sub standardele de calitate a vieţii din Ploieşti şi acum toate au decolat lângă noi. Un oraş care, din păcate, după 35 de ani de domnie PSD-PNL este prăfuit, este mort, nu vezi oameni seara, nu vezi oameni în weekend, foarte puţine posibilităţi de distracţie, multă mizerie, corupţie, din păcate. Da, e cunoscut Ploieştiul pentru nivelul ridicat al corupţiei, tot felul de persoaje ca Sebastian Ghiţă, Iulian Dumitrescu, familia Cozma şi aşa mai departe, De fapt, ştirile naţionale din Ploieşti, din păcate, până acum, au fost în jurul acestor personaje şi în jurul unor acte de corupţie, fie suspectate, fie confirmate de instanţă sau de procurori”, a declarat Mihai Poliţeanu.

Continuare, în G4media.ro

Citește și: Biserica Ortodoxă Română ar trebui să recunoască preocupările Institutului Elie Wiesel de a nu repeta greșelile legionarismului ca fiind absolut legitime. Ionuț Mavrichi | INTERVIU

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursă foto: G4Media)

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

USR va candida pe liste proprii la următoarele alegeri

USR va candida pe liste proprii la următoarele alegeri,...

Statele Unite au început să blocheze site-uri false care răspândesc propagandă rusă

Guvernul american a blocat 32 de site-uri false care...

Cum ajung banii rusești să influențeze alegerile din SUA

Procurorii din Statele Unite au pus sub acuzare doi...

Ramona Strugariu răspunde speculațiilor: „REPER nu a bătut la uşa nimănui”

Ramona Strugariu răspunde speculațiilor: „REPER nu a bătut la...