Mii de elevi și preșcolari din Timiș nu pot accesa platformele educaționale pentru că nu au internet, telefoane mobile sau laptopuri! Se cere ajutorul ONG-urilor și al companiilor IT! « expressdebanat.ro

Data:

Reprezentanții Inspectoratului Școlar al Județului Timiș trag un semnal de alarmă cu privire la faptul că, deși au posibilitatea să învețe online, elevilor le lipsesc accesul la internet sau dispozitivele de pe care să se poată conecta. Există și cadre didactice în aceeași situație.

Potrivit unei statistici care include 132 de unități de învățământ din județ, în mediul…

Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare