Mii de infecții respiratorii și 160 de cazuri de gripă, în Timiș « banatulazi.ro

Bolile de sezon dau în continuare bătăi de cap medicilor. Pe lângă lupta cu coronavirusul, personalul sanitar mai are de tratat și pacienții care au infecții respiratorii, gripe sau pneumonii.

În săptămâna 09.03.2020 – 15.03.2020 a fost raportate 2.117 de infecții acute ale căilor respiratorii superioare, care s-au soldat cu 30 de internari; 299 de pneumonii, care 73 de pacienți au necesita spitalizare; 160 de gripe clinice, cu 19 nternări.

Numărul de infecții…

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Argeşeanca Olga Iordăchiuși scrie istorie în fotbalul cipriot: a câștigat Cupa cu Omonia Nicosia!

Mult lăudat de-a lungul timpului pentru performanțele sale și pentru marii jucători pe care i-a dat României, fotbalul argeșean a dezamăgit totuși la un...

Cioloș: ” Un prim-ministru nu face evaluări ale miniştrilor noaptea în somn şi dimineaţa îi demite fără să le comunice nici lor”

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, susține că, după mai bine de 24 de ore, prim-ministrul Florin Cîţu "nu a oferit o explicaţie coerentă despre motivul...

Sentinţă definitivă: drapelele maghiare din clădirea primăriei din Odorheiu Secuiesc trebuie îndepărtate

Instanța a dispus că primarul trebuie să plătească reclamantului și suma de 4000 de lei, reprezentând onorariul avocatului.