luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterMiile de doze de vaccin anti-Covid de la Iaşi, păzite cu arma...

Miile de doze de vaccin anti-Covid de la Iaşi, păzite cu arma şi termometrul

Acestea se află sub pază specifică unităţilor militare în incinta Spitalului Militar din Copou. Ce spune despre pază şi depozitare colonelul medic Moraru, comandantul spitalului?

Ieri a sosit în România a treia tranşă de vaccin de la Pfizer BioNTech, constând în 150.150 doze. Acestea au sosit pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara. Dozele au fost repartizate după cum urmează: Centrul Regional de Distribuţie Bucureşti: 39.975 doze; Centrul Regional de Distribuţie Braşov: 26.325 doze; Centrul Regional de Distribuţie Cluj: 20.475 doze; Centrul Regional de Distribuţie Constanţa: 20.475 doze; Centrul Regional de Distribuţie Craiova: 13.650 doze; Centrul Regional de Distribuţie Iaşi: 17.550 doze; Centrul Regional de Distribuţie Timişoara: 11.700 doze. Transportul este asigurat de firma producătoare, inclusiv în momentul transportului la sol.

Vaccinurile au fost transportate în condiţii optime de siguranţă, în containere speciale, cu gheaţă carbonică şi folie etanşă. Aceleaşi condiţii de siguranţă sunt aplicate şi la Spitalul Militar „Dr. Iacob Czihac“ din Iaşi, acolo unde sunt depozitate dozele de vaccin, şi unde paza se face militarizat, inclusiv cu armamentul specific unităţilor militare.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE