vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterMiliardarul Ioan Niculae este infectat cu noul coronavirus și e în stare...

Miliardarul Ioan Niculae este infectat cu noul coronavirus și e în stare gravă la spital

Cunoscutul miliardar Ioan Niculae se află, în acest moment, în grija cadrelor medicale de la spitalul de boli infecțioase „Victor Babeș” din București. Potrivit unor surse, starea acestuia ar fi destul de gravă. Se pare că a contactat o formă severă a virusului și afaceristul este într-o etapă critică.

Teleormăneanul Ioan Niculae se află în topul oamenilor bogați din România, dar este cunoscut în județul Teleorman mai ales pentru faptul că își ține angajații în sărăcie și în stres generat de nesiguranța locului de muncă. Combinatul chimic de la Turnu Măgurele, parte a grupului InterAgro funcționează dificil de mai mulți ani, iar situația nu dă semnale de îmbunătățire. Anul acesta, au fost mai multe proteste la Donau Chem, organizate de muncitori, pentru recuperarea salariilor neplătite.

Ioan Niculae este și unul dintre marii sponsori ai PSD, acesta donând partidului roșu, nici mai mult, nici mai puțin de 150.000 euro. Dosarul „Mită la PSD” l-a trimis și în spatele gratiilor, unde nu a stat, însă, mai mult de vreo doi ani, după care s-a întors la imperiul său financiar, continuând să aplice aceleași practici ca și înainte de condamnare.

Ioan Niculae are 66 de ani și se află în grupa de risc.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE