Miliardarul Ioan Niculae este infectat cu noul coronavirus și e în stare gravă la spital

Cunoscutul miliardar Ioan Niculae se află, în acest moment, în grija cadrelor medicale de la spitalul de boli infecțioase “Victor Babeș” din București. Potrivit unor surse, starea acestuia ar fi destul de gravă. Se pare că a contactat o formă severă a virusului și afaceristul este într-o etapă critică.

Teleormăneanul Ioan Niculae se află în topul oamenilor bogați din România, dar este cunoscut în județul Teleorman mai ales pentru faptul că își ține angajații în sărăcie și în stres generat de nesiguranța locului de muncă. Combinatul chimic de la Turnu Măgurele, parte a grupului InterAgro funcționează dificil de mai mulți ani, iar situația nu dă semnale de îmbunătățire. Anul acesta, au fost mai multe proteste la Donau Chem, organizate de muncitori, pentru recuperarea salariilor neplătite.

Ioan Niculae este și unul dintre marii sponsori ai PSD, acesta donând partidului roșu, nici mai mult, nici mai puțin de 150.000 euro. Dosarul “Mită la PSD” l-a trimis și în spatele gratiilor, unde nu a stat, însă, mai mult de vreo doi ani, după care s-a întors la imperiul său financiar, continuând să aplice aceleași practici ca și înainte de condamnare.

Ioan Niculae are 66 de ani și se află în grupa de risc.

Carmen Dumitrescuhttp://liberinteleorman.ro
Jurnalist de investigație și autor. Fondator al publicației Investigatoria și co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Bugetarii Galațiului dau cei mai mulţi bani la stat. Salarii mari, taxe și impozite pe măsură

Nu e un secret pentru nimeni că salariile din sectorul bugetar sunt cu mult mai mari decât cele din sectorul privat.

SURSE. Comisia din Penitenciarul Rahova a fost de acord cu eliberarea condiționată a lui Liviu Dragnea

Comisia de specialitate din Penitenciarul Rahova a dat aviz favorabil pentru ieșirea mai devreme din închisoare a lui Liviu Dragnea, au declarat pentru G4Media.ro...

Iohannis: ”În această seară cred că vom avea ceremonia de învestire pentru un nou ministru al Sănătăţii”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că este nevoie de reformă în domeniul Sănătăţii şi trebuie intervenit pentru a face spitalele mai performante şi...