luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterMilionarul cu Jaguar, 1 an și 6 luni CU SUSPENDARE. Un taximetrist...

Milionarul cu Jaguar, 1 an și 6 luni CU SUSPENDARE. Un taximetrist fără relații, 3 ani CU EXECUTARE!

Milionarul care a omorât un om pe trecerea de pietoni în vara lui 2019, condamnat la 1 an și șase luni cu suspendare pentru ucidere din culpă. Un taximetrist a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare într-un caz asemănător. Care e explicația?

Pedeapsa șoferului care a cauzat accidentul din cartierul Iris a fost stabilită, după mai bine de un an și jumătate de la incident. În 25 iunie 2019, un șofer cu mașina Jaguar a omorât pe trecerea de pietoni un bărbat de 33 de ani din Florești, care traversa strada regulamentar.  

Șoferul mașinii era Daniel Dumitraş, om de afaceri, care a fost condamnat la 1 an și șase luni cu suspendare, 2 ani fără permisul de conducere și daune morale în valoare de 330.000 de euro pentru familia îndurerată. Pedeapsa include și prestarea de servicii în folosul comunității.

După ce informația a apărut în presă, mai mulți oameni au criticat subiectul și pedeapsa șoferului. Un clujean a evidențiat faptul că un om care omoară un alt om rămâne liber, iar celălalt ajunge sub pământ: „Un om omoară alt om (trece cu SUV-ul peste el). Pentru că are bani, primul primeşte cu suspendare. (Celălalt, fireşte, a fost cu îngropare.) Cluj, România, 2021.”

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE