Ministerul Economiei, care tocmai a șters 100 de milioane datorii ale companiilor de stat, se îmbogățește cu încă un secretar de stat și 25 de funcționari

Data:

Guvernul Ciucă a crescut vineri schema de personal de la Ministerul Economiei cu un secretar de stat și 25 de funcționari, potrivit unei hotărâri de guvern publicate vineri în Monitorul Oficial.

Pentru a le putea menține pe linia de plutire, Guvernul României a șters printr-o ordonanță de urgență datoriile la bugetul de stat pentru 10 companii din sectorul apărării, în valoare de 100 de milioane lei.

În 2020, una dintre companiile-fanion ale Ministerului Economiei, Romarm, a devenit celebră după ce a cumpărat un utilaj chinezesc pentru producția de măști chirurgicale, dar nu a fost capabilă să producă măști utilizabile.

Ministerul Economiei e condus de ministrul Florin Spătaru (PSD), titrează G4MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția | Monitorul de Cluj

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția....

Universitatea Babeş-Bolyai, parteneriat cu o universitate din Marea Britanie pentru programe de studii comune

În perioada 17-19 aprilie 2024, Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a...

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei | Aktual24

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei,...