marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterMinisterul Educației: 244 de elevi și 329 de profesori și angajați, depistați...

Ministerul Educației: 244 de elevi și 329 de profesori și angajați, depistați cu Covid-19

De la redeschiderea școlilor, au fost confirmați pozitiv cu coronavirus 244 de elevi și 329 de profesori și angajați, a anunțat joi Ministerul Educației. Ca urmare a infectărilor, s-a luat măsura suspendării cursurilor în 171 de clase, precizează ministerul.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, în contextul confirmării primelor cazuri de COVID-19 în școli, că aceste probleme apar „tocmai din cauza unei anumite lipse de responsabilitate” din partea părinţilor, care ar trebui să fie „un pic” mai atenți atunci când își trimit copiii în colectivitate. El a mai spus că, luând în considerare perioada de incubaţie, sursă infectării nu a fost școala.

DSP/DSPMB va efectua ancheta epidemiologică, va stabili contacții direcți ai cazurilor confirmate și va decide împreună cu conducerea unității de învățământ dacă se impune carantinarea celor care nu fac parte din clasa la care s-au suspendat cursurile, inclusiv a personalului didactic/nedidactic/auxiliar.

Revista 22https://revista22.ro
Revista 22 este primul săptămânal independent postdecembrist. A primit numele acesta în amintirea zilei de 22 decembrie 1989, când Ceauşescu a părăsit clădirea Comitetului Central într-un elicopter. Revista 22 se adaptează din mers schimbărilor societăţii româneşti, fiind cunoscută ca cel mai bun săptămânal de cultură politică din România.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE