Ministerul Sănătății le cere beneficiarilor PNRR să depună „dosar cu șină”, inclusiv pentru proiectele de digitalizare | Aktual24

Data:

spot_img

Reapare „dosarul cu șină”. Ministerul Sănătății a transmis un ordin prin care le solicită tuturor beneficiarilor de finanțări din PNRR să depună actele în format fizic, grupate într-un „dosar fizic”. Ordinul face referire chiar și la proiectele care privesc proiectele de digitalizare.

Astfel, prin „instrucțiunea nr. AFR9178/20.09.2024”, Ministerul Sănătății, în calitate de „de coordonator de reforme și investiții pentru Componenta C7 – Transformare digitală, I3- Realizarea sistemului de eHealth și telemedicina și Componenta 12-Sănătate”, solicită ca toți beneficiarii PNRR să își strângă documentele într-un dosar cu șină și îl depună la registratură.

Citește și: Infestarea cu nade feromonale de la Moldovița: Crimă de gradul unu sau un caz școală pentru a reglementa modul de procurare a acestora

„Începând cu data prezentei instrucțiuni beneficiarii finanțării din PNRR au obligația de a depune dosarul Cererilor de transfer și în format fizic la sediul Ministerului Sănătății – Direcția Implementare și Monitorizare a PNRR din Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 17-19, sector 1, București”, se arată în instrucțiune.

Birocrația nu se termină însă aici.

„Depunerea în format fizic a dosarului Cererii de transfer la sediul Ministerului Sănătății nu asigură automat autorizarea la plată a sumelor solicitate de beneficiar. Urmare analizării documentelor transmise prin Cererea de transfer, Ministerul Sănătății își rezervă dreptul de a solicita clarificări, completări, revizuiri ale informațiilor și documentelor transmise, precum și alte documente justificative”, se mai arată în instrucțiune.

Dosarul cu șină trebuie să fie depus și in cazul investițiilor în domeniul digitalizării, se mai arată în instrucțiune.

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: Expoziţia „Luminile lui Caravaggio”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: Planul Național de Redresare și Reziliență / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Ce este foliculita și cum se manifestă?

Ce este foliculita și cum se manifestă? Foliculita este...

Primul transplant hepatic la Cluj-Napoca. O tânără de 25 de ani, salvată de un donator în moarte cerebrală

Primul transplant hepatic la Institutul Regional de Gastroenterologie şi...

Vindecarea relației cu părinții tăi: primul pas spre o viață împlinită

Sursă foto: freepik Ți s-a întâmplat uneori să-ți spui că...