miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterMiniștrii Guvernului Cîțu, primii pași în mandat: vaccinare, salariu minim, registru unic...

Miniștrii Guvernului Cîțu, primii pași în mandat: vaccinare, salariu minim, registru unic de diplome

Unii dintre miniștrii proaspăt instalatului Cabinet Cîțu au anunțat niște priorități și măsuri pe care le vor lua imediat după instalarea în funcție. Printre acestea, prioritară este vaccinarea anti-COVID. Cel mai criticat ministru, Cîmpeanu de la Educație, a promis un registru.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat joi că salariul minim va crește în 2021 „cel puțin raportat la rata inflației”. „Discuția din cadrul ministerului, dar și cu dl prim ministru Florin Cîțu a subliniat că acesta trebuie să crească cel puțin raportat la rata inflației. Este un lucru pe care deja îl vom lansa în dezbatere publică astfel să legiferăm această decizie”, a spus Turcan.

„Ne interesează în special execuția pe marile proiecte de investiții, proiecte din fonduri europene majore care trebuie să se deruleze în cel mai bun mod și pentru aceasta ne propunem să facem o monitorizare foarte strictă a lor, atât lunar cât și trimestrial, astfel încât să avem proiectele într-o derulare foarte bună”, a declarat ministrul Finanțelor Publice, Alexandru Nazare.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE