joi, 9 decembrie 2021
AcasăNewsletterMinistru: Minerii din Valea Jiului îşi vor primi salariile restante „mai devreme...

Ministru: Minerii din Valea Jiului îşi vor primi salariile restante „mai devreme de 26 februarie”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă că este nevoie de „o soluţie pe termen lung” pentru Complexul Energetic Hunedoara, aflat în insolvenţă din anul 2019.

Complexul Energetic Hunedoara are, pe lângă datorii mari către terţi, de returnat şi un ajutor de stat despre care organismele europene au constatat că a fost acordat ilegal, arată news.ro. 

Popescu anunţă că minerii – care protestează de şase zile – îşi vor primi salariile restante „mai devreme de 26 februarie”.
 
Ministrul Energiei anunţă că „mai devreme de data de 26 februarie” minerii care nu şi-au luat salariile vor primi banii, care vor fi asiguraţi din Fondul de Garantare a creanţelor salariale gestionat de Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE