Iohannis, despre plagiatul lui Bode: Trebuie luat foarte în serios. A cerut PNL o decizie

Data:

Președintele Klaus Iohannis a afirmat joi că „sunt probleme” care „trebuie luate foarte în serios” în ceea ce privește acuzațiile de plagiat care vizează teza de doctorat a ministrului de Interne, Lucian Bode.

Șeful statului a precizat că se așteaptă ca „până cel târziu” la rotația guvernamentală „să se ia o decizie clară în acest sens”.

„Din câte am înțeles din spațiul public este adevărat că acolo sunt probleme” care „trebuie luate foarte în serios”, a afirmat Klaus Iohannis, răspunzând la o întrebare a unei ziariste.

Citește și: Vor Ciucă și Bode să-i bage la închisoare pe protestatari? Închisoare pentru „tulburarea liniștii publice”, un proiect periculos

„Eu am încredere că în PNL și dl Bode personal vor analiza aceste chestiuni și impactul politic. Mă aștept ca cel târziu până la rocadă sau rotația guvernamentală să se ia o decizie clară în acest sens”, a subliniat președintele României.

La începutul lunii ianuarie, Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai a stabilit că teza de doctorat a ministrului de Interne Lucian Bode ester “profund viciată”,. Comisia a confirmat astfel “plagiat și citare defectuoasă și incorectă”.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția | Monitorul de Cluj

Un pictor clujean expune la Bienala de la Veneția....

Universitatea Babeş-Bolyai, parteneriat cu o universitate din Marea Britanie pentru programe de studii comune

În perioada 17-19 aprilie 2024, Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) a...

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei | Aktual24

SUA vrea să trimită mai mulți consilieri militari Ucrainei,...