sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterMinistrul Culturii își trimite corpul de control la Direcția pentru Cultură Timiș

Ministrul Culturii își trimite corpul de control la Direcția pentru Cultură Timiș

Prezent miercuri la Timișoara, ministrul Culturii a declarat că săptămâna viitoare trimite la Direcția pentru Cultură Timiș corpul de control ca să verifice mai multe sesizări cu privire la nereguli de natură administrativă. Bogdan Gheorghiu a afirmat și că personal nu o cunoaște pe Lelica Crișan, cea care a fost numită temporar la conducerea direcției, după ce Sorin Predescu a fost detașat la Craiova. 

„Am primit niște sesizări legat de anumite nereguli care se întâmplă la Direcția de Cultură Timiș și săptămâna viitoare voi trimite corpul de control al ministrului pentru a verifica cele sesizate. Sunt lucruri de natură administrativă. După finalul acestui control voi face public și rezultatul”, a declarat Bogdan Gheorghiu.

Întrebat în ce constau acele sesizări, ministrul a invocat „anumite contracte de închiriere care funcționau de pe vremea când clădirea Muzeului Național al Revoluției aparținea MApN. Ea este astăzi în administrarea Ministerului Culturii și singura instituție abilitată să facă orice continuare a unor activități, cabinete stomatologice, se puteau face doar de către minister. Și mai sunt alte lucruri sesizate. Scopul este de a se verifica veridicitatea celor semnalate.”

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE