miercuri, 18 mai 2022
AcasăNewsletterMinistrul Educaţiei: Am propus ca profesorii să fie plătiţi cu 100 de...

Ministrul Educaţiei: Am propus ca profesorii să fie plătiţi cu 100 de lei pe fiecare oră remedială

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, la Digi 24, că, în vederea recuperării materiei şcolare, vor fi alocate în medie cinci ore “remediale” pe săptămână, cu precizarea că acest număr ar putea varia în funcţie de evaluările făcute de profesori. În plus, ministrul a afirmat că a propus ca profesorii cu 25 de ani vechime să fie plătiţi cu 100 de lei pentru fiecare oră remedială.

„Avem nevoie de cooperarea fiecărui cadru didactic pentru a susţine acele acte remediale pentru a recupera ce s-a pierdut în şcoala online. E nevoie de solidaritate între elevi, profesori şi părinţi mai mult ca oricând. […] Sunt situaţii în care elevii au pierdut mai mult sau în care elevii au asimilat mai mult şi numărul de ore va fi mai mic.

Orele de recuperare vor fi organizate de Ministerul Educaţiei, inspectorate şcolare, însă ajung la profesori, pentru că pierderile au fost neuniforme şi diferă de la şcoală la şcoală, de la elev la elev. Pot identifica aceste pierderi doar profesorii, în urma unor evaluări se poate vedea cât a pierdut elevul”, a precizat Cîmpeanu.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE