joi, 28 octombrie 2021
AcasăNewsletterMinistrul Educației insistă ca elevii să meargă la şcoală şi în scenariul...

Ministrul Educației insistă ca elevii să meargă la şcoală şi în scenariul roşu

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a anunţat sâmbătă, la Realitatea PLUS, că va propune ca elevii din anii terminali, din clasele a VIII-a şi a XII-a, să meargă fizic la cursuri şi în cazul în care şcoala intră în scenariul roşu.

Ministrul Educaţiei și-a motivat inițiativa prin aceea că examenele naţionale vor fi cu prezenţă fizică, iar o posibilă evaluare în sistem online ar putea duce la tentative de fraudare a examenelor.

„Regulile de distanţare şi prudenţa trebuie respectate. În acelaşi timp, pentru acele şcoli care vor intra în scenariul roşu şi care nu vor mai permite accesul elevilor din clasele terminale, a VIII-a şi a XII-a, vom insista, vom propune pentru cei care sunt în măsură să aprobe aceste propuneri pe care Ministerul Educaţiei le va face, ca măcar elevii claselor a VIII-a şi a XII-a să poată merge la şcoală, pentru că vor avea examene naţionale”, a acfirmat Sorin Cîmpeanu, citat de News.ro, referindu-se la cazul în care şcolile trebuie să se închidă şi să treacă la predarea online, în scenariul roşu.

Transilvania Reporterhttp://www.transilvaniareporter.ro
Săptămânalul Transilvania Reporter este primul şi singurul săptămânal quality de pe piaţa de media din Transilvania, cu articole de autor, analize şi sinteze prin care dezvoltă actualitatea, cu un conţinut axat pe ceea ce înseamnă Transilvania, prin spirit şi cultură.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE