duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterMinistrul Educaţiei: "Nu avem deocamdată niciun rezultat privind disponibilitatea de vaccinare a...

Ministrul Educaţiei: „Nu avem deocamdată niciun rezultat privind disponibilitatea de vaccinare a cadrelor didactice”

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu are încă date cu privire la disponibilitatea personalului din învăţământ de vaccinare anti-COVID, dar că se face o analiză în acest sens, fără însă că aceasta să aibă vreun caracter de obligativitate.

„Am lansat o interogare, aşteptăm raportările numerice cu privire la disponibilitatea de vaccinare până la data de 15 ianuarie, orele 16:00. Acesta va fi rezultatul. Nu acele sondaje realizate pe eşantioane mici. Deci, până în 15 ianuarie, orele 16:00 vom avea disponibilitatea de vaccinare a celor 340.000 de angajaţi din sistemul de învăţământ”, a declarat ministrul.

Totodată, Cîmpeanu a precizat că „răspunsul privind disponibilitatea de vaccinare nu constituie nicicum obligaţie de vaccinare”.

„Dar pe baza acestui rezultat, […] va putea fi pregătit numărul de doze, precum şi ordinea, prioritatea acordată personalului din învăţământ, prioritate care sunt convins că va fi corelată perfect cu importanţa educaţiei în România, cu importanţa deschiderii şcolii în regim clasic”, a adăugat oficialul.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE